Διαμερίσματα

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Studio CANDIA Apartments βρίσκονται στην Κάντια, ένα μικρό και παραθαλάσσιο χωρίο της Αργολίδας.

Σε μια καταπράσινη περιοχή με οπωροφόρα δέντρα που περιβάλλουν τα ενοικιαζόμενα ο ταξιδιώτης μπορεί να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, τα παιδιά να χαρούν ελεύθερα το παιχνίδι τους στον προαύλιο χώρο (ο εξωτερικός χώρος των διαμερισμάτων είναι διαμορφωμένος, ώστε να δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά) και οι παρέες να ανταμώσουν στους κοινόχρηστους χώρους του συγκροτήματος.

Η θάλασσα απέχει μόλις 150μ. από τα διαμερίσματα.  Η παραλία της Κάντιας χαρακτηρίζεται ως μια από τις ωραιότερες του νομού Αργολίδας.

Τα διαμερίσματα είναι δίχωρα, σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνετες διακοπές για οικογένειες αλλα και για ζευγάρια. Προσπαθώντας να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες, τα ενοικιαζόμενα ανακαινίστηκαν πλήρως το 2019.

Όλα τα δωμάτια είναι ισόγεια, διαμπερή με δύο βεράντες με θέα στον κήπο και διαθέτουν:
• κλιματισμό
• ψυγείο
• κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη (φουρνάκι και μαγειρικές εστίες)
• έγχρωμη τηλεόραση
• ιδιωτικό πάρκινγκ
• wi-fi

Για το 4ο άτομο προσθέτουμε ένα ράντζο στο δωμάτιο που είναι το μονό κρεβάτι.

Για τους χειμερινούς μήνες ένα από τα διαμερίσματα διαθέτει τζάκι.
Επίσης, τα κατοικίδια είναι δεκτά, κατόπιν συνεννόησης.

H πόλη του Ναυπλίου και σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι όπως της Τίρυνθας, της Επιδαύρου, των Μυκηνών και η Μονή Αυγού είναι εύκολα προσβάσιμοι για όσους επισκέπτες έχουν για ορμητήριο τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Studio CANDIA Apartments καλύπτοντας έτσι και προτιμήσεις πολιτισμικού και ιστορικού ενδιαφέροντος. Συνδυάστε χαλάρωση, πολιτισμό και οικονομικές τιμές, καθώς σε χαμηλές περιόδους οι τιμές ξεκινούν μόλις από τα 35€.